• Possê

    Possê ens parla de la comunitat, de sumar i connectar, ens proposa un joc d’interacció i participació per tal de crear una atmosfera compartida.
    La percussió entesa com a símbol de reunió, ritual i celebració en una societat cada vegada més connectada però també, i paradoxalment, cada cop més individualista.

Possê significa comunitat, grup, família… és un espectacle que conté una clara reivindicació de l’espai públic. Un espai que tant hem trobat i estem trobant a faltar a causa de l’actual crisi sanitària.

És un crit d’esperança per poder tornar a recuperar el carrer com espai de convivència. Una peça idònia per aquests moments que ja en la seva estrena ens deia que “tot anirà bé”.

Sound de Secà fusiona de manera única la música dels seus instruments de percussió, la dansa i el teatre creant un llenguatge característic i personal.

Possê proposa un joc d’interacció mantenint les distàncies per compartir un lloc i un moment. Una catarsi d’energia i positivisme en el públic des del principi fins al final.

Col·laboracions

Carlos Montfort, Maria Salarich, Montse Pelfort i el suport incondicional de tots els membres de Sound de Secà.

Una coproducció de FiraTàrrega, enmarcat dins del programa de Suport a la Creació, en col·laboració amb Lloret Outdoor Summer Festival i Festival Paupaterres de Tàrrega.

Fitxa tècnica

Tots els públics · Sense Text · 8 intèrprets · Carrer

Durada: Itinerant · 45 min | Estàtic · 35 min

La premsa opina

“El principal acierto recae en su actitud, plenamenta activa e irradiante de expresividad.”
“Y por un momento parece que todos estamos un poquito más unidos.”

“L’himne de FiraTàrrega”

“Probablemente Sound de Secà haya realizado la reivindicación más explícita del espacio público como punto o lugar de encuentro.”

“Eufòria absoluta i encomanadissa”